Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Spumos! Sorin Grindeanu recunoaște: Când întârzie trenul...îl înjur pe Grindeanu!

HotNews
Sorin Grindeanu

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, stă bine de tot la capitolul simțul umorului. La fel ca toți românii, e nemulțumit de modul în care se desfășoară unele lucrări la drumurile din România, dar și de lentoarea cu care circulă trenurile CFR, care par a fi parcă desprinse fix din alt secol!

Întrebat pe cine înjură când are de așteptat în trafic, Grindeanu a recunoscut că ... în înjură pe Grindeanu!

Întrebat sâmbătă la Digi 24 pe cine înjură în scenariul în care așteaptă trenul în gară și acesta are o întârziere de 180 de minute, Sorin Grineanu a spus: „Pe Grindeanu, e normal, pe cine e în funcție în acel moment. Să știți că și în acest weekend voi merge cu mașina spre Timișoara, ca să nu dau doar de gară, și dacă cumva se întâmplă ceva pe Valea Oltului normal că prima reacție e asta”.

Întrebat dacă „îi răspunde Sorin Grindeanu” atunci când îl înjură, Grindeanu a spus: „Da, să știți că îmi răspunde, câteodată îmi și spune motivele pentru care câteodată reacționează de tipul următor, pune mâna pe telefon și spune, «bă, ce mama dracului faceți de pe Valea Oltului e chestia asta», și sun direct, că nu mai sun la Companie, de exemplu, la CNAIR, sun direct că știu cine lucrează”.

„Câteodată e o situație de tipul următor. Credeți-mă, că le trăiesc ca orice șofer sau ca orice pasager. Vezi că e oprită circulația, se circulă doar pe un singur sens, dar acolo sunt doar doi, trei, patru muncitori. Păi scuzați-mă… Acestea sunt situațiile în care chiar înjur”, a continuat ministrul.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.