Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Stadioanele din Argentina îşi vor redeschide porţie la 50% din capacitate, doar pentru suporterii vaccinaţi

www.agerpres.ro
stadion Campionatul Mondial al Cluburilor

Stadioanele din Argentina îşi vor redeschide porţie la 50% din capacitate, după un an şi jumătate de la debutul restricţiilor legate de pandemie, însă doar pentru suporterii vaccinaţi, a anunţat guvernul de la Buenos Aires, citat de AFP.

"Persoanele cu vârsta de peste 18 ani, care au primit cel puţin o doză de vaccin, trebuie să prezinte un certificat pentru a intra pe stadion. Minorii sunt scutiţi de această obligaţie", a declarat ministrul sănătăţii, Carla Vizzotti, în cursul unei conferinţe de presă la sediul guvernului argentinian.

Un test în privinţa revenirii fanilor pe stadioane a fost organizat pe 9 septembrie, când peste 20.000 de persoane au fost autorizate să asiste la partida pe care Argentina a câştigat-o cu scorul de 3-0 în faţa Boliviei, toate cele trei goluri fiind marcate de Lionel Messi, în preliminariile Cupei Mondiale de fotbal ediţia 2022.

Suporterii argentinieni nu au mai asistat la un meci pe stadion din martie 2020, când pandemia de Covid-19 a cuprins întreaga planetă. De atunci, 5,2 milioane de persoane din această ţară au contractat virusul, fiind înregistrate peste 115.000 de decese.

Printre meciurile care vor avea loc cu spectatori în tribune se numără legendarul "superclasico" River Plate - Boga Juniors, programat duminică, în cadrul etapei a 14-a a campionatului argentinian.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.