Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Stadionul Santiago Bernabeu ar putea deveni centru de distribuire a echipamentelor medicale

Real Madrid stadion

Clubul Real Madrid şi Consiliul Superior al Sportului (CSD) au susţinut ideea ca stadionul Santiago Bernabeu să devină centru de distribuire a echipamentelor medicale pentru combaterea pandemiei de coronavirus, care să fie pus la dispoziţia autorităţilor sanitare, scrie EFE.

CSD a anunţat joi această iniţiativă ca urmare a ''colaborării strânse'' cu gruparea madrilenă, fiind evocată şi intenţia ca Fundaţia ''Real Madrid'' să facă donaţii pentru susţinerea luptei contra coronavirusului, potrivit Agerpres.ro.

Citește și: 153 de cadre medicale și personal auxiliar confirmate cu noul coronavirus

Aşa cum se ştie, campionatul de fotbal al Spaniei a fost suspendat pe termen nedefinit până la dispariţia riscurilor pentru sănătate, a anunţat luni Comisia de monitorizare înfiinţată de Federaţia spaniolă (RFEF) şi Liga profesionistă spaniolă (La Liga).

''Sunt suspendate competiţiile profesioniste de fotbal până când autorităţile competente ale Guvernului Spaniei şi ale Administraţiei generale a statului consideră că se pot relua evenimentele sportive fără a reprezenta un pericol pentru sănătatea publică'', se arată în comunicatul celor două organisme ale fotbalului iberic.

Citește și: Adrian Streinu-Cercel: ‘E nevoie de testarea a 10.514 de persoane din București’

''Atât RFEF cât şi La Liga doresc să îşi arate cea mai mare recunoştinţă publică faţă de toţi cei care fac cele mai mari eforturi pentru a oferi servicii esenţiale spaniolilor şi dorim să păstrăm amintirea vie a celor care au murit şi să oferim o îmbrăţişare caldă din lumea fotbalului pentru toate familiile care îşi pierd persoanele dragi'', se arată în comunicatul comun al celor două foruri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.