Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Stadionul UTA Arad va fi gata pentru sezonul 2019-2020

www.specialarad.ro
Dunărea Călărași UTA Arad

UTA va beneficia din vară de stadionul din Arad. Antrenorul Ionuţ Popa a dezvăluit că arena se află pe ultima sută de metri. Mai sunt de pus la punct câteva aspecte, iar la începerea sezonului 2019-2020, ”Bătrâna Doamnă” poate juca meciurile din campionat acolo, relatează mediafax.

Citește și:Locuri de care trebuie să te fereşti: De unde iei cel mai uşor virusuri şi bacterii

Popa este convins că arena va aduce un suflu nou în oraş, iar suporterii vor veni în număr mare la partidele de pe teren propriu: "Stadionul va fi gata la vară, am vorbit cu domnul Falcă (n.r. primarul Aradului), el este primul care doreşte ca din toamnă să jucăm pe noul stadion. Noi am avut un mare ajutor din partea galeriei, au susţinut echipa şi sper s-o facă în continuare”, a declarat Ionuţ Popa pentru SPTFM.

Din precizările primarului arădean, stadionul este aproape gata. Singurele aspecte care trebuie puse la punct sunt suprafaţa de joc, instalaţiile de irigare şi nocturna. "Vom avea o cameră de securitate, unde se vor putea verifica toate camerele de vederi din stadion şi din afară. În acest moment lucrăm la gazon, unde vom introduce şi instalaţiile de irigare şi încălzire, iar pentru nocturnă suntem aproape să găsim firma care o va monta", a spus Gheorghe Falca, citat de Sport Arad.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.