Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Staff-ul Trump a dat în judecată New York Times pentru publicarea unui articol fals în legătură cu amestecul Rusiei în alegerile din 2016

Instagram
Donald Trump

Campania pentru realegerea preşedintelui Donald Trump a anunţat miercuri că a dat în judecată publicaţia New York Times, pe care o acuză că a publicat un articol fals în mod intenţionat, referitor la investigaţia privind amestecul Rusiei în alegerile americane din Statele Unite, relatează Reuters, potrivit news.ro.

Într-o escaladare a bătăliei preşedintelui republican cu presa, oficiali din campania sa au spus că procesul a fost înregistrat la Curtea Supremă din statul New York.

Un comunicat din partea campaniei Trump afirmă că obiectivul procesului este ”de a trage la răspundere publicaţia pentru că a publicat în mod intenţionat informaţii false împotriva campaniei preşedintelui Trump”.

Citește și: S-a găsit un tratament pentru coronavirus și este deja produs: experții medicali confirmă faptul că dă rezultate

Procesul intentat de campania Trump se referă la un articol publicat pe 27 martie 2019. Preşedintele a criticat deseori pulicaţia New York Times, pe care o consideră părtinitoare.Trump, care doreşte să fie reales pe 3 noiembrie, acuză deseori diferite publicaţii că ar răspândi ”informaţii false” şi le numeşte ”inamicul poporului american”.

Investigaţia fostului consilier special Robert Mueller a cercetat campania Moscovei de hacking şi propagantă pe reţelele de socializare pentru a susţine candidatura lui Trump în 2016, în detrimentul oponentei sale democrate Hillary Clinton. Investigaţia a cercetat numeroase contacte între persoane asociate campaniei Trump şi ruşi. Mueller a descoperit doverzi insuficiente pentru a dovedi o conspiraţie penală între echipa lui Trump şi Rusia.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.