Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Stanciuc declară: Ne mai zboară gândul şi la European, dar e important e să rămânem concentraţi pe aceste amicale

news.ro
handbal minge

Handbalistul Daniel Stanciuc a declarat, luni seara, la finalul antrenamentului desfăşurat la Sala Dinamo din Capitală, că se mai gândeşte câteodată şi la Campionatul European din ianuarie, însă a subliniat că e important ca el şi colegii săi să se concentreze pe meciurile amicale ale naţionalei cu Muntenegru şi Franţa din această săptămână.

"Cu siguranţă că ne mai zboară gândul şi la Campionatul European din când în când. Dar important e să fim concentraţi la partidele amicale de săptămâna asta. Sunt două meciuri foarte importante în contextul acestei pregătiri, una foarte bună spun eu. Muntenegru şi Franţa sunt adversare foarte, foarte puternice, cu jucători consacraţi în handbalul european şi mondial. E o onoare şi o ocazie bună să întâlnim jucători atât de buni. De asta muncim în fiecare zi la antrenamente, să ajungem şi noi la acel nivel'', a spus Stanciuc, potrivit Agerpres.

Centrul formaţiei Dinamo este de părere că mai important decât rezultatul în aceste meciuri amicale este jocul primei reprezentative.

"Dacă vom avea şansa să câştigăm, cu siguranţă vom încerca să o facem. Însă eu consider că mai important e să arătăm în teren ceea ce lucrăm la antrenamente. Noi nu ne dorim decât să punem în practică ceea ce lucrăm la antrenamente. Asta sperăm să se vadă în teren la aceste meciuri", a explicat Daniel Stanciuc.

Echipa naţională de handbal masculin a României întâlneşte în deplasare Muntenegru (2 noiembrie) şi Franţa (4 noiembrie) în două partide amicale programate în perspectiva participării la Campionatul European din Germania (10-28 ianuarie 2024).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.