Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Stare de alertă pe o șosea din Ialomița - Camion cu 24 de tone de azotat răsturnat, persoane evacuate preventiv

Foto news.ro
camion azotat rasturnat ialomita

Un camion încărcat cu 24 de tone de saci azotat, s-a răsturnat, vineri, în judeţul Ialomiţa. Două persoane au fost rănite. Traficul pe DN 2 A, la ieşire din Ţăndărei este complet blocat, anunță news.ro.

UPDATE: ”Dispeceratul inspectoratului a fost sesizat, prin apel la 112, de producerea unui accident la ieşirea din oraşul Ţăndărei, pe sensul de mers către Constanţa, în care au fost implicate o dubiţă şi un TIR încărcat cu saci de azotat de amoniu. În urma impactului, TIR-ul s-a răsturnat pe partea carosabilă. La faţa locului au fost trimise trei echipaje de salvatori de la Detaşamentul de pompieri Slobozia, cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, o autospecială de cercetare CBRN, o ambulanţă SMURD, în sprijin şi un echipaj SAJ Ialomiţa”, a transmis ISU Ialomiţa.

Din evenimentul rutier au rezultat două victime, şoferii celor două vehicule, care au fost monitorizate de echipajele medicale la locul intervenţiei, ulterior, o victimă a fost preluată de echipajul SMURD şi transportată la Spitalul Orăşenesc Ţăndărei, iar cealaltă victimă a refuzat transportul la spital.

”Nu sunt scurgeri de combustibil la locul evenimentului şi nu există pericolul unei explozii. Pompierii au izolat zona şi au evacuat preventiv un număr de 12 persoane, aflate într-o unitate de alimentaţie”, a mai prcizat ISU.

ŞTIRE INIŢIALĂ: ”Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 2A Slobozia-Constanţa, la ieşire din oraşul Ţăndărei spre Constanţa, judeţul Ialomiţa, un autotren încărcat cu 24 de tone de azotat s-a răsturnat pe partea carosabilă, iar o parte din încărcătură (saci cu azotat) a ajuns pe suprafaţa de rulare”, a transmis, vineri, Centrul Infotrafic.

Sursa citată a precizat că şoferul tirului a suferit leziuni, urmând să fie evaluat medical.

Traficul rutier este oprit în totalitate, la faţa locului acţionând forţe MAI.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.