Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Starea justiției, reflectată de cel mai recent eveniment din sistemul judiciar - Cine a lipsit de la bilanțul Parchetului General

Inquam Photos / George Calin
bilant PICCJ

La fel ca in societatea romaneasca, situația din Justiție este una tensionata in ultima perioada, formându-se mai multe tabere. Acesta lucru a putut fi observat la evenimentul de prezentare a raportului de activitate a Parchetului General.

Printre participanti s-au numarat presedintele României, președintele ICCJ si alti reprezentanti ai instantei, vicepresedintele CSM, seful INM, procurorii sefi ai marilor parchete (DNA si DIICOT), reprezentanti ai unor ambasade si, bineinteles, procurorii care activeaza in cadrul institutiei.

Citeste si Statistici ÎNGRIJORĂTOARE ale Parchetului General - Peste 1.300 de persoane, trimise în judecată pentru violență în familie.200 de copii, victime ale părinților

Discursurile invitatilor s-au referit, in principal, la modificarile legislative, masurile Executivului fiind criticate atat de Klaus Iohannis, cat si de reprezentantii sistemului judiciar care au luat cuvântul: Augustin Lazar, Cristina Tarcea si Nicolae Solomon.

Printre marii absenti s-au numarat presedintele CSM, Lia Savonea, ministrul Justitiei, precum si reprezentantii Sectiei de Investigare a Infractiunilor din Justitie.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.