Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Starea lui Gabriel Cotabiţă este în continuare gravă. Cântăreţul nu are activitate cerebrală

cotabita

Situaţia lui Gabriel Cotabiţă se înrăutăţeşte. Surse medicale şi apropiaţii cântăreţului spun că la ultima investigaţie RMN, efectuată în urmă cu puţin timp s-au descoperit leziuni cerebrale grave. În aceste condiţii, creierul nu mai funcţionează

Lumea muzicală şi fanii lui Cotabiţă îi sunt alături cu gânduri bune şi încurajări. Iar ministrul Sănătăţii se gândeşte deja la obligativitatea asistenţei medicale la sălile de fitness. La spital, fetele lui Gabi Cotabiţă o susţin pe mama artistului.

Bunica lor, mama lui Gabi Cotabiţă, şi-a găsit un loc pe scările spitalului. Aşteptarea e lungă şi apăsătoare. Lângă bătrâna de 80 de ani, se aşează pe rând nepoatele. O încurajează şi îi ţin bagajele. Tot pe rând reuşesc să intre şi în salonul în care e tatăl lor. Iese una, intră alta. Împart halatul şi îşi împărtăşeşc grijile. Nu-şi pot veghea tatăl prea mult. E conectat la aparate.

Gabi Cotabiţă e în comă indusă, sedat puternic. O stare gravă, dar stabilă, spun medicii care încă nu pot face previziuni. Au deocamdată rezultatul RMN. Care nu e tocmai încurajator.

Surse medicale spun că RMN-ul a arătat un edem cerebral discret, care nu trebuie operat. Însă are leziuni ischemice, ceea ce înseamnă că vasele cerebrale au suferit şi, astfel, activitatea cerebrală e blocată. Reputatul neurochirug, profesorul Vlad Ciurea, analizează toate ipotezele.

Nimeni nu se aştepta ca artistul să treacă prin asta. Nici măcar el. Săptămâna trecută, compozitorul Andrei Tudor a petrecut mult timp cu Cotabiţă. Lucrau la o piesă nouă.

S-a prăbuşit în sala de sport, lângă aparate. Ministrul Sănătăţii e îngrijorat şi spune că are de gând să schimbe legea de funcţionare a sălilor de fitness.

Nu e clar nicio până acum dacă artistul a fost resuscitat înainte de a ajunge SMURD-ul. Dar un gând bun îl poate ajuta.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.