Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Starul filmelor pentru adulţi Ron Jeremy, acuzat că a violat trei femei, pledează 'nevinovat'

romaniatv.net
hartuire sexuala

Starul filmelor pentru adulţi Ron Jeremy, acuzat că a violat trei femei şi că a agresat sexual o alta între anii 2014 şi 2019, a pledat „nevinovat”, vineri, în faţa unei curţi de justiţie din Los Angeles, relatează Reuters.

În vârstă de 67 de ani, Ron Jeremy este unul dintre cele mai cunoscute nume din industria pornografiei. El a apărut în peste 2.000 de filme pentru adulţi începând cu anii 1970, potrivit news.ro.

Citește și: Dialog spumos între avocata lui Liviu Dragnea și Marian Ceaușescu: ‘Nu fugiți!’, ‘Eu nu fug, plec!’

O audiere preliminară a fost stabilită pentru 31 august. Atunci va fi decis dacă există suficiente dovezi pentru începerea procesului.

Jeremy, pe numele real Ronald Jeremy Hyatt, va rămâne în închisoare în locul unei cauţiuni stabilite la 6,6 milioane de dolari.

Procurorii au spus că Ron Jeremy a violat o femeie în vârstă de 25 de ani, în mai 2014, într-o casă din West Hollywood, şi că a agresat sexual alte două femei, în vârstă de 33 şi 46 de ani, în 2017, într-un bar din aceeaşi zonă, iar pe una dintre ele a violat-o.

Citește și: Silviu Mănăstire spulberă anchetele lui Tolontan referitoare la mafia care acționează în colaborare cu Poliția Locală Sector 4: ‘Pistol cu apă’

Un al patrulea incident, care ar fi avut loc în iulie 2019, a implicat o tânără în vârstă de 30 de ani pe care a violat-o în acelaşi bar.

Marţi, când au fost făcute oficial acuzaţiile, Jeremy a scris pe Twitter că este nevinovat şi că mulţumeşte tuturor pentru sprijin.

Dacă va fi găsit vinovat, riscă o pedeapsă cu până la 90 de ani de închisoare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.