Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Statul Islamic şi-a făcut un nou duşman: Unul dintre cei mai temuţi oameni a declarat război ISIS

Statul Islamic şi-a făcut un nou duşman. Unul dintrei cei mai temuţi oameni de pe planetă le-a declarat război teroriştilor. Lordul mexican al drogurilor, "El Chapo" Guzman, este vînat de DEA, FBI, guvernul mexican și toate organele de poliție de pe ambele continente americane.

Terifiantul personaj care abia a evadat dintr-o închisoare federală de maximă securitate din Mexic a deschis un alt război. Mînia lui El Chapo vine după ce mai multe transporturi de droguri din Orientul Mijlociu au fost aruncte în aer sau sabotate de gruparea așa-zisului Stat Islamic, care controlează o parte din Siria și Irak.

Citeşte şi: Ungaria atacă UE din interior: 'E o greşeală să acceptăm asta'

Conform unui site de specialitate privind mafia drogurilor, Guzman ar fi trimis un avertisment înfiorător liderului ISIS, Abu Bakr Al Baghdadi: "Voi nu sînteți soldați, ci doar niște măscărici. Dumnezeul vostru nu o să vă salveze cînd o să vă arăt ce înseamnă teroarea adevărată, dacă vă mai amestecați în operațiunile noastre. Oamenii mei vă vor distruge, lumea asta nu e la cheremul vostru. Mi-e milă de următorul prost care se va lega de Cartelul Sinaloa. Îi vom smulge inima și limba"

Cartelul Sinaloa are afaceri pe tot mapamondul, iar din Orientul Mijlociu aduce, în principal, cocaină și ecstasy. Mai multe agenții de știri străine au scris despre faptul că mulți teroriști islamici folosesc droguri pentru a se îmbărbăta în atacurile grotești, conform gsp.

Citeşte şi: Rusia ataca sistemul anti racheta din Romania. E o incalcare grava

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.