Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ştefan Pălărie: USR o invită din nou pe Ligia Deca la Parlament pentru a-şi prezenta priorităţile

edupedu.ro
Ştefan Pălărie

USR a invitat-o din nou în Parlament pe Ligia Deca, ministrul Educaţiei, pentru a-şi prezenta priorităţile şi a da explicaţii în legătură cu noile legi ale educaţiei.

"Astăzi se împlinesc două săptămâni de când, alături de colegii mei, am adresat o invitaţie doamnei ministru Ligia Deca de a veni la audieri în Parlament. Am considerat atunci şi considerăm şi astăzi acest gest o minimă igienă, dacă doriţi, un semn de profesionalism şi un semnal că relaţia între Executiv şi Legislativ poate să fie una bună, a unei bune colaborări şi în felul acesta un început de mandat de succes al domniei sale. Din păcate, personal sunt dezamăgit de lipsa de răspuns. Pare să fie mai degrabă o continuare a ignorării Parlamentului, un tip de comportament cu care ne-am obişnuit atât de tare din partea domnului Cîmpeanu", a declarat senatorul USR Ştefan Pălărie, la Palatul Parlamentului, potrivit Agerpres.

El a adăugat că este necesar ca parlamentarii să afle care este planul ministrului Educaţiei, cum doreşte să îl pună în aplicare şi ce se va întâmpla cu cele două legi ale educaţiei.

"Trebuie să aflăm dacă avem un ministru de paie sau este un ministru real, cu proprii intenţii. (...) O parte apreciabilă la doamna ministru a fost lansarea unui concept pe pagina de Facebook a ministerului şi o reiterare a sloganului 'Omul sfinţeşte locul'. Pe această cale îi reiterăm şi dumneaei invitaţia de a veni în Parlament şi de sfinţi cu prezenta domniei sale, în cadrul Parlamentului, locul acesta. În această săptămână o invităm din nou să vină în dialog cu noi şi să clarifice care sunt priorităţile şi modul în care doreşte să procedeze pe nişte legi atât de importante", a spus Pălărie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.