Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Stelian Ion este candidatul USR pentru Primăria Constanța

hotnews.ro
Stelian Ion

Deputatul USR Stelian Ion, fost ministru al Justiției, a fost desemnat candidatul USR la alegerile locale pentru Primăria Constanța, conform unui comunicat de presă.

„În 2020 am învins PSD-ul, am fost la un pas de a câștiga alegerile și de a transforma Constanța într-un oraș modern, în care cetățenii să se simtă respectați, un oraș ridicat din subdezvoltarea în care l-au afundat atâta amar de vreme PSD și PNL. În București, Brașov, Timișoara, Bacău sau Câmpulung Muscel primarii USR au demonstrat că se poate și altfel. Orașe în care s-au construit școli, grădinițe, parcuri, unde lucrările de modernizare s-au făcut cu simț de răspundere și în interesul cetățenilor. Acum, vom învinge și PNL-ul, filiala mai mică a PSD”, a declarat Stelian Ion, după anunțarea rezultatului votului.

Acuzații pentru actualul edil

Stelian Ion consideră că primarul Vergil Chițac și PNL i-au mințit în 2020 pe constănțeni cu discursul „votului util“ pentru a câștiga Primăria.

„A urmat, atât la nivel național, cât și local trădarea electoratului de dreapta. PNL a creat alianța toxică cu PSD, l-a adus la guvernare, deși a promis alegătorilor că va scăpa țara de PSD. Toată campania PNL și a lui Vergil Chițac a fost o minciună. Primarul Chițac și PNL au arătat în acest mandat că pot doar să creeze haos și să distrugă tot ce le iese în cale, bulevarde, străzi, parcuri. Au arătat că nu sunt altceva decât instrumente pe care șefii PSD le folosesc pentru propriile interese imobiliare”, a declarat președintele USR Constanța.

Stelian Ion are certitudinea că și Constanța poate fi un oraș european, un oraș al cetățenilor, nu al grupurilor de interese care l-au căpușat mai bine de 20 de ani: „De zeci de ani, Constanța nu mai este a constănțenilor, ci a acelorași politicieni meschini care, prin rotație, au jucat și prosperat în aceeași horă a lăcomiei. Acest lucru va înceta după alegeri. Avem proiecte, avem soluții pentru problemele grave ale orașului, avem viziune, echipă și competențele necesare pentru a scoate Constanța din mâinile lor. Sunt sigur că putem, pentru că și constănțenii își doresc acest lucru. 2024 este anul în care vom începe să ne recâștigăm demnitatea și mândria de a fi constănțeni”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.