Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Stelian Ion (USR) a fost ajutat de actualul primar de la PSD Constanța să își ia un apartament de lux lângă plajă

Epoch Times Romania
Stelian Ion

Apar noi detalii despre scandalul garsonierei pe care a primit-o deputatul USR Stelian Ion, candidat la Primăria Constanța, în urmă cu 15 ani. Politicianul a intrat în posesia unei locuințe de 37 mp într-o zonă periferică a orașului, la Poarta 6 a portului Constanța.  Ulterior, ca prin minune, a reușit să schimbe mica garsonieră cu una de lux cu ajutorul actualului edil, Decebal Făgădău, fost viceprimar al lui Radu Mazăre, informează Newsweek.

Garsoniera ANL se afla pe strada Brizei, în zona portului Constanța, Poarta 6, o locație ieftină din punct de vedere imobiliar. Garsoniera cu care a făcut schimb, însă, se află pe strada Pescarilor, adică în zona Faleza Nord, una din cele mai scumpe zone din Constanța, la câteva aruncături de băț de plajă.

Conform Hotărârii de Consiliu Local (HCL) Constanța nr. 189 din 2014, la propunerea celui care era atunci viceprimar, Decebal Făgădău, Stelian Ion a făcut schimbul imobiliar. Conform acelei HCL, garsoniera de pe strada Brizei pe care o ceda Stelian Ion era de 37,40 mp. Iar cea primită, pe strada Pescarilor, avea 37,49 mp.

Deputatul Stelian Ion, candidatul USR-PLUS la primăria municipiului Constanța, a oferit pentru B1.RO o primă reacție după ce au apărut în spațiul public acuzații referitoare la modul în care a obținut în urmă cu 15 ani o garsonieră ANL. Deputatul USR respinge însă toate aceste acuzații și spune că sunt atacuri specifice precampaniei electorale. În spatele lor s-ar afla cei care au interesul să nu ajungă primar în municipiul Constanța: “Ne aflăm în precampanie și atacurile de genul acesta sunt, din păcate la ordinea zilei. Mă așteptam să primesc atacuri, dar modul în care a fost scris articolul mi se pare foarte incorect. În primul rând, cred că mafiile locale fac tot posibiliul să blocheze ascensiunea mea în Primăria Constanța, asta pentru că știu că dacă voi ajunge la Primărie voi da de documente și de toți scheleții de prin fișiete. Pe de altă parte, alții vor să îi înlocuiască pe cei care sunt acum la Primărie și să pună mâna pe orașul ăsta. Sunt niște interese cum nu vă imaginați în Constanța”, a declarat deputatul USR Stelian Ion.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.