Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Stelian Tănase continuă războiul cu Gabriel Oprea: Ce anunță despre generalul cercetat de DNA

gabriel oprea parchet

Jurnalistul Stelian Tănase continuă răzbiul cu fostul vicepremier, Gabriel Oprea. Tănase critică extrem de dur ultima vizită a DNA a generalului. Oprea a fost încadrat de bodyguarzii care i-au îmbrâncit pe jurnaliști.

"Imagini tv, generalul Oprea apare la DNA, de data asta intr-un al doilea dosar, legat de o limuzină Audi, de 90.000 euro, luata pe banii DIPI. Oprea a crezut ca i se cuvine să-și tragă o limuzina pentru el, sa umble falos ca un ministru de interne sud american. Cind a murit politistul, Oprea se afla in aceasta limuzina, flanaat de coloana oficială pe Calea Stirbey, in drum de la restaurant acasă. Gazetarii i-au așteptat aparitia pentru a-i adresa intrebări. Generalul coboara din mașină și este indată gardat de o mină de bodigarzi. Misiunea lor este să țină departe gazetarii. Nu se gîndește nimeni la vreun atentat, sau că ar trebui ținuți departe teroriștii. Intrebările sunt pentru general mai periculoase decît gloantele. Oprea pare un vodă fanariot păzit de arnăuți. Generalul nu a renunțat la insemnele puterii, nici la aparitiile pompoase. Vrea să atragă atenția, cert. Se poartă ca un fricos, totuși, pare că nu-și doreste un contact direct cu oamenii obișnuiți. Mă intreb daca mai poate merge pe un trotuar aglomerat fără gardă de corp. Oprea pare să creadă ca e la Kabul, Beirut sau Bagdad, ca și cum viata chiar i-ar fi amenințată. A și spus ieri.” În 2015, instituţiile statului au identificat ameninţări la adresa conducerii MAI. Sunt documente în acest sens.” Oprea dixit", spune jurnalistul.

Citește și: Un fost ministru, pe lista neagră a DNA: A ajuns iar în fața procurorilor

Tănase își continuă însă tirul la adresa fostului șef al UNPR. "După 30 de minute generalul tot in civil și fără cătușe, reapare. E mai posomorit, dar tot arogant cind vede gazetarii. Imediat bodigarzii îl inconjoară, gazetarii pun intrebările printre acei umeri lați. Generalul nu răspunde. In schimb ne servește un mic text invățat pe dinafară, pregatit de acasă. Din fericire pentru el și-l aduce aminte, și-l turuie în cca 30 de secunde. Dar nu raspunde deloc, tace inciudat, cînd este intrebat despre prezența bodigarzilor. De ce sunt acolo!? Dacă sunt de la SPP sau de la o firmă privată!? De ce au folosit violența față de gazetari. Oprea tace, asculta o secundă și pleaca la mașina , tot asa flancat de bodigarzi. Cind trage de portieră spune că nu a existat așa ceva, adică violență etc. Poate ni s-a părut. Noroc ca avem imaginile trase pe video.

Vezi și: Gest incredibil al unui fost ministru: Ce a făcut în plin scandal / FOTO

Ati urmărit o scenă de gen, cu un posibil dictator, ca-ntr-un stat polițienesc, Bucuresti, marți 2 martie, 2016", a încheiat Stelian Tănase într-un text pe propriul blog.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.