Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Stelian Tănase, despre ieșirea nervoasă a liderului PSD Liviu Dragnea: 'E cu nervii la pământ. Zilele lui ca lider PSD sunt numărate'

stelian tanase

Scriitorul Stelian Tănase a comentat ieșirea nervoasă din Parlamentul României a liderului Partidului Social Democrat Liviu Dragnea. El susține că nu întrebările jurnaliștilor l-au iritat atât de mult, ci cât situația din propriul partid.

Citește și: PSD dă în clocot după încurcătura lui Tudorel Toader: 'Dacă a fost eroare, să şi-o asume. Dacă are un document, să îl prezinte'

„Ieșirea nervoasă la care am asistat ieri prin intermediul televiziunilor de știri nu a avut nicio legatură cu întrebările puse de jurnaliști, nici cu nevoia de a merge urgent la baie gonit de o criză de prostată. Nu deloc. Avea legătură cu faptul simplu că deputații PSD nu au făcut ce le-a transmis el într-o chestiune de viață și moarte. De libertate și pușcărie! Deputații se fac vinovați că nu l-au executat pe Tudorel Toader, măscăriciul guvernului. Oricum votul e consultativ și nu duce direct la demisia ministrului justiției, dar dacă moțiunea trecea îi dădea lui Dragnea un argument să îi ceară demiterea la CEx, next week. Dacă s-o mai ține!

Citește și: Avertisment `APOCALIPTIC` pentru Liviu Dragnea: Zilele la șefia Camerei Deputaţilor sunt numărate

Momentul de ieri arată clar că a apărut o sciziune în majoritatea parlamentară. Raportul de forțe s-a schimbat. Nu pentru că ar fi migrat mulți la alte partide. Rămân în PSD, dar nu îl mai susțin pe Dragnea. Rămân în partid să-i mănânce ficații. Va trebui de acum să-și negocieze voturile la legile pe care vrea să le treacă. Poziția lui Dragnea e mai șubdredă ca oricând. Ieri a realizat că partidul i-a scăpat de sub control. Îi va fi tot mai greu (ca să nu zic imposibil) să se impună, să-și răsplatească adepții, să dea afară contestatarii. Asta, exact când are în mână un cartof foarte fierbinte – remanierea guvernului. Va ieși altfel decât și-a dorit.

Sfidarea de ieri din Parlament l-a făcut să explodeze. E cu nervii la pământ. Zilele lui ca lider PSD sunt numărate. Și o știe și el”, a comentat Stelian Tănase pe blogul său personal.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.