Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Stelian Tănase îi atacă dur pe Petre Tobă și Florentin Pandele

Inquam Photos / George Calin
Inquam Petre Toba

Celebrul analist politic, Stelian Tănase, și-a manifestat indignarea față de hotărârea Comisiei de Științe Militare din CNATDCU, care a anunțat că Petre Tobă și Florentin Pandele nu și-au plagiat tezele de doctorat. Tănase a lansat un mesaj dur pe blogul personal prin care acuză decizia comisiei în privința celor doi.

Citește și: ADEVĂRUL despre datoriile Rapidului: Cum a fost FALIMENTAT un club de legendă

"Comisia de Stiințe Militare din CNATDCU zice că Toba si Pandele nu au plagiat. Ca să vezi ! Cine crede așa ceva!? Tata Noe! Să iau numai un exemplu dintre cei doi, pe cel mai mai brea si mai cu haz. Pandele e primar la Voluntari din anul 2000. Are 4 mandate. Bravo lui. E popular, face-drege, așa că de ce nu!? Mă intreb cind face treabă pentru că de cind este primar se ține de studiu, stă prin biblioteci, s-a apucat de scris, elaborează teze. A dat două masteratesi două doctorate!!! Cite unul nu ii ajungea. În plus a mai absolvit o facultate pe linga cea de bază – Institutul de Marină – pe care deja o absolvise in 2000. Am văzut o dată un film Creierul cu Belmond – cu un personaj care avea un cap atit de mare si de greu ca nu putea sa il țină drept pe umeri. Cred că e si cazul lui Pandele, primarul minune.

Acum vine comisia militară A CNATCU si il spală ca Nufarul. Ne spune că Pandele nu a plagiat. Adică este un geniu. Ma mir pentru că in afară că a luat-o de nevastă pe Firea altă ispravă nu a facut . Ce IQ are personajul!? Cite ore are ziua lui!? Pentru noi muritorii de rind are 24 . Pentru Pandele sigur are 48. Altfel nu-mi imaginez cum a reușit să facă atitea lucruri intr-un timp atit de scurt. Să fii primr asta iți ia 24 din 24 de ore, este o ocupație extrem de cronofagă. Asta despre Pandele.

Despre Tobă lucrurile se prezintă cam la fel. Să fii șeful Politiei României și să ai timp să scrii o teză de doctorat e ceva!? Si cu un profesor atit de exigent și cunoscător ca Gabriel Oprea! Nu-i de colo. Incă un geniu printre noi ! mi-am zis cu invidie.

Acum cei doi sunt exonerați de acuzatia de plagiat. Dacă ne uităm mai atent nu ne mirăm deloc. Comisia cara a dat un asemenea verdict scandalos este formată din profesori de la Universitatea Naționala de Apărare, – anexa generalului Oprea – unde s-au dat acele doctorate. Or, corb la corb nu iși scoate ochii. E limpede! Să vedem ce va face CNATDCU in acest caz strigător la cer. Va înghiți gălușca!?…Dacă vrea sa se decredibilizeze, da, o va inghiți !? Poate în numele interesului național! Vina la rind alte cazuri grele – ca Bogfan Licu si Florian Coldea. Ambii doctori tot cu Gabriel Oprea! Ce coincidență ! Se va juca aceeași comedie!?

Citez de pe blogul Emiliei Șercan care se ocupă de aceste contrafaceri. ” In toate aceste trei universitati – UNAp, Academia de Informatii a SRI si Academia de Politie – plagiatul este regula in cazul doctoratelor, iar cercertarea si munca originala reprezinta exceptia. Cum credeti, in aceste conditii, ca cei din Comisia de Stiinte Militare a CNATDCU vor lua decizii impotriva celor care au plagiat in aceste institutii cand asta ii poate atinge pe ei, pe prietenii lor, pe rudele lor etc.?”.(…) Toate aceste trei scoli doctorale au produs urias de multa impostura revarsata asupra intregii societati. De ce se apara cu atata cerbicie „doctorii” din universitatile militare? Frica lor nu este doar ca isi pierd unii titlul de doctor, frica lor MARE este ca se destrama un intreg sistem de relatii si privilegii. Pot sa dispara posturi, catedre, titluri si bani. Iar la toate astea se pot adauga elementele de natura penala. (…) Asta este sistemul care reactioneaza, asta este casta militarilor si a serviciilor si de asta statul nostru este inca unul captiv si capturat”. Corect.", a scris Tănase pe site-ul său.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.