Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Stella McCartney va fi premiată pentru inovaţie în domeniul modei

storify.com
Stella McCartney

Stella McCartney va fi premiată pentru inovaţie în domeniul modei la gala Fashion Awards 2017, care va avea loc luni, în Londra, informează hollywoodreporter.com.

Prin această distincţie, oferită pentru prima dată în acest an, creatoarei de modă îi va fi recunoscută inovaţia în ceea ce priveşte materialele utilizate, precum şi determinarea de a ridica nivelul de conştientizare în privinţa problemelor de mediu.

„Sunt mândra mai ales pentru că este un premiu nou introdus la gala Fashion Awards, o recunoaştere specială a inovaţiei. Sper că, în calitate de prim laureat al acestui premiu, voi inspira casele de modă să îmi urmeze exemplul şi să transforme această distincţie într-una dintre cele mai prestigioase”, a spus Stella McCartney.

Potrivit Vogue, fiind vegetariană, Stella McCartney a refuzat întotdeauna să folosească piele în lucrările ei, ceea ce a determinat-o să găsească alternative inovatoare pentru acest material, redefinind luxul în moda modernă.

Născută pe 13 septembrie 1971, Stella Nina McCartney este o creatoare de modă engleză, fiica lui Paul McCartney, fost membru al trupei Beatles şi a Lindei McCartney, muziciană, fotografă şi activistă pentru drepturile animalelor. În 2001, Stella McCartney şi-a deschis propria casă de modă, într-un joint venture cu Gucci Group, şi şi-a prezentat prima colecţie la Paris.

Citeşte şi: O judecătoare 'dă de pământ' cu Departamentul de stat al SUA: 'Vorbesc în slogane şi nu pe lucruri concrete...' .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.