Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Steve Clarke este noul selecţioner al Scoţiei: el a semnat un contract pe trei ani

Independent.ie
Steve Clarke

Steve Clarke a fost numit selecţioner al naţionalei Scoţiei, în locul lui Alex McLeish, care a fost demis în rezultatelor slabe înregistrate în primele meciuri ale preliminariile Euro-2020, informează presa engleză, informează News.ro.

Citește și: Tim Walter este noul antrenor al echipei VfB Stuttgart

În vârstă de 55 de ani, Clarke a semnat un contract pe trei ani cu federaţia scoţiană, după ce a părăsit conducerea tehnică a echipei Kilmarnock, cu care a terminat campionatul pe locul 3, cel mai bun din 1966.

Steve Clarke a făcut "minuni" la Kilmarnock, cu care sezonul trecut a terminat pe locul 5, cu 59 de puncte, cele mai multe din istorie, atunci, performanţă depăşită anul acesta, când echipa a fost a treia, cu 67 de puncte, după marile cluburi Celtic şi Rangers, şi va juca pentru prima dată în cupele europene, după 2001.

Scoţia a început cu un eşec Grupa I a preliminariilor CE, scor 0-3, în deplasare, cu Kazahstan, apoi a câştigat cu 2-0, tot în deplasare, meciul cu San Marino

Clarke, care a mai antrenat echipele West Bromwich Albion şi Reading, debutează ca selecţioner la 8 iunie, cu Cipru, acasă, apoi Scoţia întâlneşte, Belgia, în deplasare, la 11 iunie. Din această grupă mai face parte Rusia.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.