Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

'Strategia anti-pandemie nu funcţionează; la nivelul Guvernului există o lipsă de direcţie în privinţa combaterii COVID-19', afirmă Dan Barna

Dan Barna tuns

Preşedintele USR, Dan Barna, susţine că strategia anti-pandemie nu funcţionează, în contextul în care numărul cazurilor de COVID-19 creşte zilnic, şi critică "lipsa de direcţie" a Guvernului în privinţa combaterii efectelor infecţiei cu SARS-CoV-2, potrivit Agerpres.

"Strategia anti-pandemie nu funcţionează. Numărul cazurilor de COVID-19 creşte de la o zi la alta. Unul câte unul, statele europene încep să impună restricţii pentru români. Asta are efect atât în plan personal pentru cei care vor să călătorească, cât şi pentru companiile care depind de graniţe libere pentru a putea să îşi desfăşoare activitatea. Este destul de clar că la nivelul Guvernului există o lipsă de direcţie în privinţa combaterii pandemiei. Suntem în momentul în care România trebuie să îşi facă o evaluare să vadă ce nu a mers bine şi să schimbe strategia", scrie Barna, miercuri, într-o postare pe Facebook.

Citește și: Starea de URGENȚĂ a fost MANĂ CEREASCĂ pentru afaceriștii din comerțul cu amănuntul: afacerile au EXPLODAT în luna mai

El atrage atenţia asupra consecinţelor asupra fiecărui cetăţean, în contextul în care nu se acţionează "rapid" şi "hotărât" pentru combaterea pandemiei.

"O continuare a tendinţei din acest moment va aduce tot mai multe pagube atât din punct de vedere al sănătăţii publice, cât şi din cel al posibilităţii desfăşurării unei vieţi normale. Aceasta nu este o declaraţie politică, ci un semnal de alarmă. Dacă nu acţionăm rapid şi hotărât, consecinţele vor fi mult mai serioase. Şi le vom suporta cu toţii", mai afirmă Barna.

Potrivit informării transmise, miercuri, de Grupul de Comunicare Strategică, alte 555 de cazuri de infectare cu noul coronavirus au fost raportate în ultimele 24 de ore, numărul total al îmbolnăvirilor ajungând la 30.175.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.