Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Strategia de dezvoltare a orașului Reșița va fi realizată de specialiștii unei facultăți a Universității 'Babeș-Bolyai' Cluj-Napoca

Strategia de dezvoltare a orașului Reșița va fi realizată de specialiștii unei facultăți a Universității ”Babeș-Bolyai” (UBB) Cluj-Napoca. Proiectul este finanțat din fonduri europene de aproape 4 milioane de lei, anunță MEDIAFAX.

UBB Cluj-Napoca anunță că proiectul vizează eficientizarea activității administrației publice locale a Resiței prin introducerea unui sistem informatic integrat și o planificare echilibrată a nevoilor, în vederea simplificării accesului cetățenilor la serviciile publice.

Citește și: Mihai Tudose, DEZLĂNȚUIT: Nu uitați să purtați mască... începe să pută. Bani au fost și sunt, de vreme ce se duc spre presă!

Decanul Facultății de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării (FSPAC), Călin Hințea, susține că strategia de dezvoltare vizează ca orizont de timp anul 2030.

„Vom oferi cursuri de formare pentru angajații administrației publice locale, astfel încât aceștia să fie pregătiți să se adapteze, să implementeze și să facă față noilor provocări administrative. Specialiștii FSPAC au deja experiență în realizarea strategiilor administrative, ei fiind cei care au conceput strategia actuală de dezvoltare a municipiului Cluj-Napoca, precum și a altor comunități locale și zone metropolitane”, a afirmat Hințea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.