Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Streinu - Cercel, AVERTISMENT despre TESTELE coronavirus făcute de Sanador: Trebuie să aibă acreditare RENAR/ UPDATE Cercel spune că nu știe dacă au sau nu

WRGB
coronavirus

Medicul Adrian Streinu -Cercel anunță că Spitalul Sanador care face teste de coronavirus nu are dreptul legal să facă aceste teste.

Citește și: Medicul Streinu - Cercel anunță că în România începe testarea în masă pentru coronavirus

"Orice om în lumea asta care are un spațiu privat poate să facă orice îi trece prin cap. Problema este că trebuie să aibă acreditare. Dacă vrea să facă teste pentru coronavirus, numai că ei trebuie să ceară acreditare care presupune și un audit. Mă îndoiesc că există asemenea autorizații", a declarat Cercel la Antena 3.

UPDATE Streinu -Cercel a intervenit din nou la Antena 3 subliniind că nu știe dacă clinica Sanador are sau nu aceditare.

REPLICA SANADOR:

Laboratoarele Sanador au acreditare RENAR pentru toate analizele aflate in contract cu Casa Națională de Asigurări de Sănătate. Menționăm faptul că acreditarea se face pentru fiecare test de laborator in parte. Am început demersurile pentru acreditarea testului SARS-CoV-2, fiind un virus nou. Avem nr de înregistrare a cererii noastre la RENAR.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.