Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

STRIGĂTOR LA CER Judecătoarea şpăgară care a retrocedat ILEGAL un sat întreg, eliberată după doar 3 luni: Fusese condamnată la 7 ani

ciocanel judecator

Decizie strigătoare la cer a Tribunalului Arad. Judecătoarea şpăgară care a retrocedat un sat întreg a scăpat de puşcărie. Este vorba despre fosta judecătoare de la Ineu, Floriţa Boloş, care a fost eliberată la doar 3 luni după ce a fost condamnată definitiv la 7 ani de închisoare de către Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Citeşte şi: MĂCEL în Siria: Armata lui Recep Erdogan a UCIS sute de luptători kurzi şi islamişti

A devenit cunoscută în toată ţara pentru şpăgile încasate. În anul 2013, a fost prinsă în flagrant de procurorii DNA în timp ce primea o mită de 12.000 de lei. Anterior, aceasta a mai luat 5.500 de euro de la anchetatori sub acoperire. Banii au fost primiţi pentru ca Boloş să emită sentinţe favorabile celor care plăteau, anunţă aradon.ro. Floriţa Boloş a schimbat practic "din pix” proprietarii a aproximativ 470 de hectare de teren agricol. Sute de oameni dintr-un sat s-au trezit străini la ei acasă în urma deciziilor de retrocedare date de judecătoare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.