Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Strigătul DISPERAT al unui deputat: 'Cîțu chiar crede că suntem o țară de proști⁉️'

Inquam Photos / George Calin
florin citu pnl

Un miliard de lei sau 200 de milioane de euro a scos Florin Cîțu din Fondul de rezervă la dispoziţia Guvernului, pentru proiectele locale în urma ședinței de guvern de miercuri. Așa cum STIRIPESURSE.RO a demonstrat, aproape 80% din bani, peste 800 de milioane de lei vor merge către primăriile conduse de aleșii PNL și UDMR. Banii vor merge către primării şi consilii judeţene, iar o parte din sumă va acoperi costurile privind serviciile de asistenţă socială şi de protecţie a copiilor.

Primăriile PSD par să nu facă parte din România, astfel că cele mai multe dintre ele nu au primit nici măcar un leu, deși au depus cereri și proiecte, sau au primit sume infime. Din prima categorie, a celor care nu au primi bani la rectificarea făcută de Cîțu, se numără și Primăria din Motru, județul Gorj, județ care îl dă pe liberalul Dan Vîlceanu ministru de Finanțe în echipa lui Cîțu.

Mihai Weber, deputat PSD și președinte al PSD Gorj, explică situația dramatică în care se află municipiul Motru, localitate puternic afectată de șomaj din cauza faptului că economia locală a fost și este bazată exclusiv pe minerit. Monoindustrializarea zonei pare să nu îi intereseze nici măcar pe liberalii care conduc Gorjul, aceștia nepărând interesați de soarta locuitorilor. ”Cîțu chiar crede că suntem o țară de proști⁉️ Că nu ne dăm seama de abuzurile pe care le comite neîncetat de când a preluat guvernarea⁉️”, sunt întrebările liderului PSD.

”Municipiul Motru, ZERO LEI‼️

⚠️ Municipiul Motru este cunoscut cu probleme unice la nivel de județ, cu o economie bazată exclusiv pe activitatea minieră, cu mii de șomeri, cu un sistem centralizat de alimentare cu agent termic și apă caldă, furnizate de o societate aflată în pragul falimentului din cauza PNL și USR. Cu toate acestea, a primit ZERO LEI de la guvernul demis, care a împărțit banii românilor către camarila de partid❗

Nota de fundamentare trimisă de Ministerul Dezvoltării pentru HG privind alocarea banilor din Fondul de rezervă este diametral opusă modului în care s-au alocat banii.

Primăriile de comune conduse de primari PSD primesc suma fixă de 50 de mii de lei, orașele 100 de mii de lei, iar cele conduse de primari PNL primesc 800, 1000 sau chiar 5000 de mii de lei‼️

Îi invit de pe reprezentanții guvernul demis să le explice gorjenilor care i-au votat de ce vor ÎNGHEȚA LA IARNĂ DE FRIG PE ÎNTUNERIC . Să vină să le spună motrenilor cum s-au răzbunat pe ei din cauza frustrărilor lor politice, dar și cum își achită prostia și incompetența din banii tuturor românilor.

⚠️Singurul criteriu după care s-au împărțit banii a fost cel politic. Deși avem reprezentanți din Gorj în prima linie e guvernului, județul nostru se află pe ultimele locuri ale clasamentului național, cu o sumă primită de 14 ori mai mică față de cea solicitată de Consiliul Județean Gorj.

Cîțu chiar crede că suntem o țară de proști⁉️ Că nu ne dăm seama de abuzurile pe care le comite neîncetat de când a preluat guvernarea⁉️”, e mesajul transmis de Mihai Weber.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.