Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

STS a dat chix în cazul fetei dispărute din Caracal - Florin Iordache pasează cartoful fierbinte la Guvern: 'Ar trebuie să ia niște măsuri în această privință'

digi24
florin iordache

Vicepreședintele Camerei Deputaților Florin Iordache a declarat, pentru MEDIAFAX, în legătură cu erorile de localizare ale STS în cazul fetei dispărute din Caracal, că Guvernul ar trebui să ia niște măsuri, iar apoi ar putea fi înființată o Comisie de anchetă parlamentară.

"Având în vedere că începe vacanța parlamentară, este dificil să înființăm o comisie de anchetă. Guvernul ar trebuie să ia niște măsuri în această privință, până vom putea face o anchetă. De asemenea STS ar trebui să iasă cu niște explicații pertinente", a declarat Florin Iordache, vineri, pentru MEDIAFAX.

Vicepreședintele Camerei Deputaților a subliniat faptul că este posibil să existe o problemă la STS, având în vedere că nu este prima oară când Serviciul furnizează informații greșite.

REVOLTĂTOR - STS tace după ce a comis-o grav în cazul criminalului din Caracal

"Prima oară poate fi o greșeală, dar când se întâmplă și a doua oară, înseamnă că există o problemă", a completat deputatul PSD.

Fata din Caracal, dispărută miercuri, a apelat 112, însă STS a comis erori de localizare, furnizând trei locații greșite, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Române, Georgian Drăgan.

Conducerea Serviciului de Telecomunicații Speciale nu a avut, până la această oră, o reacție pe acest subiect.

În anul 2014, Serviciul de Telecomunicții Speciale a fost acuzat că a furnizat informații eronate în cazul accidentului din Munții Apuseni, atunci când pilotul Adrian Iovan și studenta Aura Ion și-au pierdut viața, după ce avionul cu care se deplasau la un caz medical s-a prăbușit în munți.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.