Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SUA: Republicanii au atacat-o dur pe Hillary Clinton în ultima dezbatere

Trump Carson

Candidaţii republicani la Casa Albă au criticat-o dur joi seară pe rivala democrată Hillary Clinton, estimând că ar fi 'un dezastru' pentru securitatea SUA, relatează AFP. 

'Hillary Clinton ar fi un dezastru pentru securitatea naţională', a declarat fostul guvernator de Florida Jeb Bush. Candidatul a criticat şi discursul preşedintelui Barack Obama de marţi seară privind Starea Uniunii, afirmând că 'lumea s-a destrămat' de la venirea sa la putere. 

La rândul său, senatorul Marco Rubio a apreciat că Hillary Clinton s-a 'descalificat pentru funcţia de comandant şef', dată fiind responsabilităţile ei în atacarea consulatului american în Libia care s-a soldat cu moartea ambasadorului SUA şi a altor trei americani. 

'Nu ar fi numai un dezastru. Hillary Clinton s-a descalificat pentru funcţia de comandant şef. Cineva care nu poate gestiona de manieră adecvată informaţiile legate de intelligence nu poate fi comandant şef', a mai spus el, referindu-se la afacerea e-mailurilor care a afectat campania candidatei democrate şi fostă şefă a diplomaţiei SUA. 

Candidaţii republicani, în frunte cu Donald Trump, au participat la cea de a şasea dezbatere televizată în Carolina de Sud, difuzată pe postul Fox Business, cu mai puţin de trei săptămâni înainte de începutul alegerilor primare în statul Iowa, care marchează în mod tradiţional lungul drum spre desemnarea preşedintelui american. 

Candidaţii republicani au denunţat cu fermitate şi capturarea a zece marinari americani de către Iran, care au fost eliberaţi între timp, acuzând, aşa cum a făcut-o senatorul Cruz, că America nu trebuie 'să se aşeze în genunchi' în faţa Teheranului. AGERPRES

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.