Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SUA: `Să vă fie ruşine!`, îi strigă o elevă lui Trump în cursul unei manifestaţii împotriva armelor

www.express.co.uk
Donald Trump Melania Trump

Preşedintele american, Donald Trump, a fost sâmbătă ţinta criticilor unei eleve de la liceul din Florida unde 17 persoane şi-au pierdut viaţa sub gloanţele unui criminal, pentru legăturile sale cu National Rifle Association (NRA), puternicul grup de lobby favorabil armelor de foc, relatează AFP preluat de agerpres.

"Tuturor oamenilor politici care au primit donaţii din partea NRA, să vă fie ruşine!", a strigat Emma Gonzalez în cursul unei manifestaţii împotriva armelor la Fort Lauderdale, după ce l-a criticat vehement pe Donald Trump că a primit sprijin financiar din partea influentului grup în timpul campaniei electorale din 2016.

Dat afară de la liceul Marjory Stoneman Douglas din Parkland, sud-estul Statelor Unite, din motive disciplinare, Nikolas Cruz, în vârstă de 19 ani, a intrat miercuri în instituţia şcolară înarmat cu o puşcă semiautomată AR-15 şi mai multe cartuşe, omorând 17 elevi şi profesori şi rănind alţi 15.

El a fost arestat în aceeaşi zi în localitatea învecinată Coral Springs şi inculpat pentru crime joi, când a compărut pentru prima oară în faţa unei instanţe.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.