Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SUA: Trump ar trebui să semneze luni o nouă versiune a decretului său privind imigraţia (media)

usatoday.com
Donald Trump semneaza

Preşedintele american, Donald Trump, ar trebui să semneze luni o nouă versiune a decretului său privind imigraţia, suspendat de justiţie după ce a suscitat o enormă controversă şi a provocat haos în aeroporturi, potrivit unei publicaţii americane, preluate de AFP și agerpres.

Preşedintele va semna noul decret la Departamentul de Securitate Internă, conform Politico, care citează înalţi responsabili guvernamentali. 

Nu a fost posibil să se afle ce schimbări a prevăzut Donald Trump să introducă în noul text, potrivit acestei publicaţii specializate în informaţii politice. 

Decretul din 27 ianuarie interzicea intrarea în Statele Unite a cetăţenilor din şapte ţări cu majoritate musulmană timp de 90 de zile, a tuturor refugiaţilor timp de 120 de zile şi a refugiaţilor sirieni de o manieră permanentă. 

Suscitând indignare în întreaga lume şi un val de proteste în SUA, decretul a provocat haos în aeroporturi, notează AFP. 

Donald Trump a suferit două eşecuri în justiţie în ce priveşte decretul din 27 ianuarie: pe 3 februarie, un judecător din Seattle a blocat aplicarea acestuia, iar pe 9 februarie, curtea de apel din San Francisco a menţinut această suspendare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.