Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sub o presiune publică tot mai mare, Președintele Comisiei Electorale Centrale anunță posibila revizuire a numărului secțiilor de vot în Diaspora

stiri.md
Dorin Cimil

Președintele Comisiei Electorale Centrale, Dorin Cimil, a declarat că CEC ”probabil, va revedea numărul secțiilor de vot”.

Declarația a fost făcută de Dorin Cimil în cadrul emisiunii ”Cutia Neagră”, de la Tv8.

”Într-adevăr, numărul de 139 de secții de votare pentru diasporă este insuficient, acest lucru a fost demonstrat și la prezidențiale.

Sper încă să revenim la un număr de 150-160 de secții de votare, însă este dificil să lucrezi într-un organ colectiv când sunt mai multe păreri și abordări.

Probabil că vom revedea numărul de secții de votare printr-o modificare sau completare a acestei hotărâri, care a apărut la 5 iunie curent.

Consider că trebuie să avem curajul și să avem deschidere pentru a aprecia această obligație pe care ne-o oferă legea și să venim cu îndestularea numărului de secții de votare pentru toți cetățenii R. Moldova”, a declarat președintele CEC.

Conţinutul acestui site nu reprezintă poziţia oficială a Secretariatului General al Guvernului - Departamentul pentru Românii de Pretutindeni.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.