Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Substanţă halucinogenă descoperită de jandarmi la un centru de carantină din Maramures

DIICOT
Droguri

Jandarmii aflaţi în paza unui centru de carantinare au descoperit un plic ascuns într-un recipient de un tânăr care intenţiona să lase un pachet unui prieten aflat în carantină, a informat, luni seara, Inspectoratul Judeţean de Jandarmi (IJJ) Maramureş, într-o postare pe pagina oficială de Facebook, potrivit Agerpres.

Conform aceleiaşi surse, cei doi jandarmi aflaţi în dispozitiv şi care executau misiunea de pază au verificat pachetul şi au descoperit ascuns în interiorul unui recipient un plic din material plastic, transparent, în care se afla o substanţă vegetală, de culoare verde-oliv, cu miros înţepător.

"Jandarmii au procedat la întocmirea unui procesul-verbal care, împreună cu substanţa descoperită, a fost predat poliţiştilor din cadrul Poliţiei Municipiului Baia Mare pentru continuarea cercetărilor", se arată în postarea IJJ Maramureş.

Citește și: Un cunoscut protestatar îl atacă dur pe Marcel Vela: Nu merge să pui securiști vechi în haine(grade) noi

Jandarmeria atrage atenţia cetăţenilor că în situaţia în care intenţionează să aducă produse alimentare sau diferite bunuri materiale persoanelor aflate în carantină, acestea vor fi verificate de către jandarmii aflaţi în dispozitivele de pază la centrele de carantinare.

De asemenea, nu este permisă introducerea în locaţiile de carantinare a băuturilor alcoolice, armelor, substanţelor cu efect halucinogen sau a altor obiecte interzise. Nerespectarea măsurilor şi a prevederilor legislaţiei în vigoare atrage sancţiuni contravenţionale sau penale, după caz.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.