Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sucul de struguri, ideal pentru sănătatea inimii

pictaram.com
struguri

Pe lângă faptul că este delicios, sucul de struguri este sursă importantă de foarte multe substanțe nutritive, precum antioxidanți, vitamine, minerale, potasiu, calciu, și lista poate continua, scrie Click pentru Femei.

Dacă vrei să îți întărești imunitatea și să stimulezi metabolismul, bea zilnic câte un pahar de suc de struguri. S-a demonstrat că antioxidanții prezenți în sucul de struguri sunt cheia împotriva multor boli, începând de la cancer și boli cardiovasculare.

Beneficiile sucului de struguri asupra inimii

Sucul de struguri conține o substanță care împiedică închegarea sângelui, reducând astfel riscul de atac de cord. În plus, sucul de struguri detoxifică organismul. Antioxidanții mențin vasele de sânge curate, scad tensiunea arterială și elimină toxinele acumulate.

În zilele în care te simți fără chef sau nu ai energie, ar trebui să bei un pahar de suc de struguri – stimulează energic organismul. În plus, strugurul este sursă importantă de fier, oferindu-ți mai multă energie pentru a rezista întreaga zi. De asemenea, menține sub control nivelul de glucoză din sânge și insulina, detoxificând ficatul și rinichii.

Beneficiile sucului de struguri asupra pielii

Știai că sucul de struguri conține o cantitate importantă de vitamina C? Asta înseamnă că este potrivit pentru prevenirea gripei și răcelii, plus că este excelent pentru piele. Substanțele nutritive prezente în sucul de struguri mențin pielea lipsită de imperfecțiuni.

Citeşte şi: Beneficii uluitoare ale nucilor: Combat cancerul, reduc tensiunea arterială şi stimulează memoria .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.