Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Suedeza Linn Svahn şi norvegianul Erik Valnes au câştigat probele de sprint de la Ruka

Suedeza Linn Svahn şi norvegianul Erik Valnes au câştigat vineri probele de sprint individual clasic feminin, respectiv masculin de la Ruka (Finlanda) din Cupa Mondială de schi fond, în deschiderea sezonului, transmite presa internaţională, potrivit Agerpres.

Câştigătoarea micului glob pentru această disciplină în sezonul trecut, Linn Svahn a încheiat cu timpul de 2 minute 54.34 secunde, fiind urmată pe podium de compatrioatele sale Maja Dahlqvist (2:54.91) şi Jonna Sundling (2:55.04). Norvegianca Therese Johaug, câştigătoarea Cupei Mondiale în sezonul trecut, nu a obţinut calificarea în semifinale.

Citește și: Medic: ‘Dacă nu credeți că există COVID19 mergeți voluntari la un spital ce tratează astfel de bolnavi. Țineți de mână un pacient speriat care abia respiră’

În competiţia masculină podiumul a fost în întregime norvegian. La prima sa victorie în Cupa Mondială, Erik Valnes, cu timpul de 2:29.56, a fost urmat la 0.61 de Johannes Hoesflot Klaebo şi la 4.09 de Emil Iversen, în timp ce rusul Aleksandr Bolşunov, care a încheiat pe primul loc la general în sezonul trecut, a fost acum pe locul 4, la 6.34 de învingător.

Etapa de Cupă Mondială de la Ruka va continua sâmbătă şi duminică.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.