Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Suedezul Henrik Lundqvist, operat pe cord, nu va reveni pe gheaţă în acest sezon

Facebook.com
Csm Galați, hochei pe gheață

Portarul suedez Henrik Lundqvist, unul din starurile ligii nord-americane profesioniste de hochei pe gheaţă (NHL) şi jucătorul echipei Washington Capitals, nu va reveni în acest sezon pe gheaţă întrucât necesită timp de recuperare după operaţia suferită pe cord, informează AFP, potrivit Agerpres.

"Controlul de săptămâna trecută a arătat o inflamaţie în jurul inimii care necesită acum câteva luni suplimentare de repaus şi de recuperare", a spus Lundqvist, în vârstă de 39 ani, pe contul său de Twitter.

"Chiar dacă nu este aşa cum speram, eu ştiu că face parte din procesul de recuperare de sută la sută", a adăugat Lundqvist, care a jucat timp de 15 ani pentru New York Rangers şi a venit la Capitals în octombrie pentru un an de contract.

Citește și: 'Fă... ce le zic eu?'/'...mă, jegule nesimţit' -Dialogul CULT dintre iubitul Ioanei Băsescu, devenit INFORMATOR DNA și fiica fostului președinte, reținut de CAB

La finele lunii decembrie, el a anunţat că a suferit o intervenţie chirurgicală vizând înlocuirea valvei aortice. El a reluat patinajul în februarie la New Jersey, la mai puţin de două luni de la operaţie, în vederea unei eventuale reveniri la final de sezon.

"Imediat după revenirea mea pe gheaţă după operaţie, eu am făcut totul pentru a putea juca la Capitals spre final de sezon. Antrenamentele au decurs bine şi mă simt bine, dar inima mea nu este încă pregătită", a mai spus jucătorul.

Campion olimpic în 2006 şi mondial în 2007 cu Suedia, Lundqvist nu a câştigat niciodată Cupa Stanley. El a disputat o finală cu NY Rangers în 2014, pierdută în faţa lui Los Angeles Kings.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.