Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sulfina Barbu: PNL își dorește o colaborare cu PSRO și pentru alegerile parlamentare

163437-sulfina-barbu

PNL își dorește o colaborare cu PSRO și în privința alegerilor parlamentare, a declarat vicepreședintele PNL Sulfina Barbu.

„Acest document (protocolul de colaborare n. red.) va presupune din ceea ce s-a discutat, dar vom avea forma documentului prezentată public, o colaborare postelectorală şi asta ne trimite în primul rând la alegerile locale, pentru că în consilii, consilii comunale, consilii orăşeneşti, consilii judeţene, sunt necesare practic majorităţi, pentru a putea face majorităţi, partidele care obţin un număr important de voturi trebuie să colaboreze. Această colaborare va fi menţionată în protocol, deci este practic o colaborare postelectorală. Noi mai dorim o colaborare pentru alegerile parlamentare. Aici am mai avut discuţii pe programele de guvernare, soluţiile şi programele de guvernare pe care PNL şi PSRO le oferă cetăţenilor să aibă câteva puncte comune esenţiale”, a declarat Sulfina Barbu pentru Rfi.

Vicepreședintele PNL a oferit declarații și cu privire la potențiala colaborare cu UDMR, afirmând că datorită faptului că cele două partide fac parte din aceeași familie europeană, „tradițional avem o colaborare bună şi la nivel naţional şi la nivel local”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.