Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Suma URIAȘĂ pe care Guvernul o va plăti pentru exproprierile de pe tronsonul cinci al Autostrăzii Sibiu-Pitești

Automarket
autostrada constructie

Guvernul a aprobat, joi, o hotărâre privind realizarea exproprierilor pe tronsonul cinci al Autostrăzii Sibiu – Pitești, respectiv Curtea de Argeș – Pitești, valoarea acestora fiind de 40 de milioane de lei, anunță MEDIAFAX.

Ionel Dancă, șeful Cancelariei primului ministru, a declarat, joi, că a fost adoptată hotărârea de guvern privind realizarea exproprierilor necesare pentru realizarea Autostrăzii Sibiu – Pitești.

Citește și: Codrin Ștefănescu: ‘Ce Constituție? Ce drepturi? Toată lumea la izolare! Guvernul LuCovid a luat-o razna de tot! .

„Vorbim de secțiunea cinci, Curtea de Argeș – Pitești. Valoarea explorărilor se ridică la 40 de milioane de lei. Este un proiect de act normativ necesar pentru asigurarea frontului de lucru în vederea accelerării și realizării lucrărilor la acest obiectiv important de infrastructură rutieră, Autostrada Sibiu Pitești, care (...) este în execuție pe tronsonul Sibiu – Boița”, a spus Dancă.

De asemenea, în afara tronsonului Sibiu – Boița, unde se lucrează, sunt alte tronsoane licitate și contractate, potrivit sursei citate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.