Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Şumudică l-a 'răzbunat' pe Colţescu: Echipa antrenată de român a învins în deplasare Istanbul Basaksehir în campionatul Turciei

www.romaniatv.net
Marius Șumudică

Gaziantep, echipa antrenată de Marius Șumudică, a învins-o în deplasare pe Instanbul Bașakșehir, scor 2-1, în runda cu numărul 12 din campionatul Turciei. Instanbul Bașakșehir este echipa care s-a retras de pe teren în meciul din Liga Campionilor împotriva PSG, după ce arbitrul de rezervă, românul Sebastian Colţescu, i l-a indicat centralului pe antrenorul de rezervă al turcilor prin formula "ăla negru".

La Gaziantep au fost integraliști românii Alin Toșca și Alex Maxim. Pe banca oaspeților nu a stat Șumudică, fiind suspendat, ci „secundul” acestuia, Gabi Mărgărit.

Potrivit gsp.ro, la capătul unui contraatac de manual, Mirallas a deschis scorul pentru Gaziantep, chiar înainte de pauză, din pasa lui Demir.

Campioana Turciei a revenit pe tabelă în actul secund. Crivelli, din cădere, a găsit un culoar în careul advers și a făcut 1-1, cu o execuție plasată la colțul lung.

Cele 3 puncte aveau în cele din urmă să meargă în contul trupei lui Șumudică, după acțiunea din minutul 74. Olkowski, neatacat de nimeni în partea dreaptă, l-a angajat în careul mic pe același Demir, care a deviat inteligent mingea pe lângă portarul Gunok.

În urma acestui rezultat, Gaziantep a urcat, cel puțin pentru moment, până pe locul 6, la egalitate de puncte (18) cu formațiile clasate pe 5 și 7, Goztepe, respectiv Kasimpașa, care au însă un meci în plus disputat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.