Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

'Suntem o echipă puternică şi unită, misiunea este să câştigăm alegerile', spune președintele PNL Neamț

Mugur Cozmanciuc

PNL Neamţ şi-a propus să câştige alegerile parlamentare în judeţ şi să obţină un scor mai mare decât la alegerile locale, a declarat, miercuri, după depunerea listelor de candidaţi, preşedintele filialei, deputatul Mugur Cozmanciuc, potrivit Agerpres.

Citește și: DOSAR Consilierul ALDE Gal Avram a primit electrocasnice de peste 60.000 de lei pentru 'AJUTORUL' dat la contractele Covid - Bunurile aveau VICII ASCUNSE

Liderul PNL Neamţ a precizat că ţinta este câştigarea a 4 din cele 8 mandate de deputat şi a 2 din cele 3 mandate de senator atribuite judeţului.

"Suntem o echipă puternică, unită, care acum primeşte mulţumirile mele pentru unitate, forţă şi pentru cum s-a comportat după alegerile locale. Ne dorim ca Guvernul României, condus de premierul Ludovic Orban, să dezvolte fiecare localitate din Neamţ, pentru ca judeţul nostru să devină un pilon de stabilitate şi dezvoltare în zona Moldovei.

Citește și: 'O avem pe doamna în portofoliu',îi spunea consilierul ALDE 'partenerului de afaceri' cu Unifarm-'Încă nu, analizează pechinezii stocul', se plângea afaceristul

Ne dorim să avem infrastructură, reţea de gaz metan în fiecare localitate din Neamţ şi să atragem investiţii pentru ca fiecare nemţean să aibă parte de un nivel ridicat de trai. Suntem determinaţi să pornim pe un drum a cărui principală misiune este bunăstarea fiecărui cetăţean.

PNL dă un mesaj de unitate şi de apropiere faţă de cetăţean şi spunem un singur lucru: în următorii 4 ani, fiecare dintre noi va munci pentru cetăţenii judeţului Neamţ, astfel încât în fiecare localitate să fie în 2024 apă, canalizare şi gaz, elementele principale care definesc civilizaţia şi confortul", a declarat preşedintele PNL Neamţ.

Citește și: DNA despre SPECULA generată de pandemie - 'A fost creat cadrul propice apariției 'indispensabilului traficant de influență''

La Camera Deputaţilor, primele două locuri pe listă sunt ocupate de deputaţii Mugur Cozmanciuc - preşedinte al filialei PNL Neamţ şi Laurenţiu Dan Leoreanu - vicepreşedinte PNL.

Pentru un mandat de deputat mai candidează deputatul Mara-Daniela Calista, Bogdan Buhuşanu, Daniel Vasiliu Macovei, Adrian Alui Gheorghe, Grigoruţă Oniciuc, Ciprian Meriuţă, Adrian Jucan şi Vlad Diaconu.

Citește și: DOSAR Mario Iorgulescu către medic - 'Mă simt BINE și vreau să mă întorc SĂ CONDUC mașina și să merg SĂ DANSEZ cu prietena mea'

La Senat, lista de candidaţi este deschisă de senatorul Eugen Ţapu-Nazare. Acesta este urmat de Constantin Teodorescu, Elena Preda, Vasile Panaite şi Neculai Ivanov.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.