Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Superliga: Universitatea Craiova - Oţelul Galaţi, scor 0-0, în ultimul meci al etapei a doua

Superliga

Superliga: Universitatea Craiova - Oţelul Galaţi, scor 0-0, în ultimul meci al etapei a doua

Echipa Oţelul Galaţi a reuşit să încheie la egalitate luni seara, în deplasare, scor 0-0, meciul disputat în compania formaţiei Universitatea Craiova, în etapa a doua a Superligii, informează News.ro.

Craiovenii au dominat prima repriză a meciului din Bănie, când au trimis de trei ori în bară, fără să reuşească să deschidă scorul. A fost, mai întâi, Andrei Ivan, care a lovit bara în minutul 15. A urmat bara lui Căpăţână, lovitură de cap la centrarea lui Mitriţă în minutul 41, iar în minutul 45+1 Mitriţă a executat o lovitură liberă direct în bara transversală.

Craiova a fost periculoasă şi în repriza secundă, ratând o ocazie uriaşă prin Mitriţă, în minutul 71, când portarul oaspeţilor, Stoian, a avut o intervenţie formidabilă. În minutul 80 gălăţeanii au trecut pe lângă deschiderea scorului, la o minge trimisă spre propria poartă de Căpăţână, salvată in extremis de pe linia porţii de Bancu.

CS UNIVERSITATEA CRAIOVA: L. Popescu - Borţa (Creţu 46), Zajkov (Badelj 83), Raul Silva (Mateiu 76), N. Bancu - Căpăţînă, Screciu - Işfan (Markovic 46), M. Danciu (Trică 76), Al. Mitriţă - A. Ivan. ANTRENOR: Eugen Neagoe

OŢELUL GALAŢI: R. Stoian – Zhelev (A. Rus 62), Yabre, C. Ghiocel (Zivulic 62), D. Panait - Cisotti, A. Lopez, S. Teles - Al. Pop (I. Neagu 73), Fatai (I. Dimitrov 68), Bodişteanu (Maciel 62). ANTRENOR: Dorinel Munteanu

Cartonaşe galbene: Borţa 14, Căpăţână 31, Mitriţă 90+5 / Zhelev 45, Cisotti 50

Arbitri: Ovidiu Haţegan - Mircea Grigoriu, Ciprian Danşa - Mircea Ardelean

Arbitri VAR: Radu Petrescu - Vlad Bârleanu

Observator: Augustus Constantin

La finalul lunii martie a anului trecut, Ovidiu Haţegan a suferit un infarct miocardic acut la finalul unui antrenament. Intervenţia chirurgicală a fost una cu succes, centralului fiindu-i montat un stent. La momentul acela, Haţegan se afla inclusiv pe lista arbitrilor care urmau să facă deplasarea în Qatar pentru Campionatul Mondial spre finalul anului. A avut nevoie de o perioadă de recuperare, dar şi-a reluat activitatea în camera VAR la doar 3 luni după operaţia prin care a trecut, la Supercupa României, primul meci cu sistem VAR în fotbalul românesc. Ulterior s-a aflat în camera VAR şi la meciuri importante pe plan european.

Ultimul meci oficial pe care Ovidiu Haţegan l-a condus la centru a fost Olympique Lyon – FC Porto, 1-1, disputat pe 17 martie 2022, în Europa League. Pe 20 aprilie, anul acesta, Ovidiu a fost invitat de UTA să arbitreze un joc-şcoală între echipa de seniori şi cea Under 18.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.