Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Supermarket din Timiș, amendat cu 40.000 lei şi cu activitatea suspendată: Ce nereguli au găsit inspectorii de la Protecția Consumatorilor

The Sikkim Chronicle
Protectia Consumatorilor

Inspectorii Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor (CJPC) Timiş au dat două amenzi în valoare totală de 40.000 de lei şi au oprit temporar activitatea din zonele gastro şi patiserie în cazul unui hipermarket din localitatea Peciu Nou, unde au constatat mai multe deficienţe grave, potrivit Agerpres.

"Ceea ce am găsit acolo a fost total inacceptabil: produse alimentare depozitate la temperatura exterioară ridicată, în bătaia directă a razelor solare, în timp ce produsele erau însoţite de recomandările producătorului de a se păstra la loc uscat şi răcoros, în spaţii uscate curate şi bine aerisite, ferite de razele solare, la temperatura de maximum 25 grade Celsius. Au fost identificate şi în unitate produse cu semne vizibile de nerespectate a condiţiilor de păstrare-depozitare, partea superioară transpirată în interiorul ambalajului sigilat, pachete încinse. În zona Gastro nu se asigura temperatura minimă stabilită pentru masa caldă. De asemenea, spaţii erau neigienizate corespunzător, inclusiv în zona de păstrare panificaţie-patiserie", a declarat, joi, şeful adjunct al CJPC Timiş, Alexandru Gubandru.

Totodată, Inspectorii de la Protecţia Consumatorilor au oprit definitiv de la comercializare produse alimentare în valoare de peste 28.000 de lei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.