Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Supermarketurile au fost luate cu ASALT în toată Italia după ce Guvernul a anunțat noi măsuri împotriva coronavirusului

aglomeratie magazin

Supermarketurile au fost luate cu asalt în toată Italia după ce Guvernul a anunțat noi măsuri care interzic călătoriile care nu sunt în interes de serviciu, pentru sănătate sau nu au un motiv întemeiat.

Limitarea călătoriilor, extinsă acum pentru toată Italia, i-a făcut pe oameni să iasă să își cumpere mâncare, lucru ce a cauzat cozi interminabile la supermarketurile din Italia.

Guvernul a trimis o notificare pentru a clarifica faptul că „nu este necesar, ci chiar contrar deciziei, privind protejarea sănătăţii şi prevenirea răspândirii COVID-19, să se aglomereze magazinele pentru a cumpăra alimente care pot fi obţinute zilele următoare”.

Citește și: Coronavirusul, combinație letală de SARS și HIV, apreciază cercetătorii din China: 'Sunt afectați plămânii și sistemul imunitar'

Italia a extins măsurile stricte de carantină, care implică și interzicerea de a participa la adunări publice, pe întreg teritoriul țării, a anunțat, luni seara, premierul Giuseppe Conte.

Acesta a spus că oamenii vor avea voie să circule doar pentru a se duce la serviciu sau pentru urgențe personale.

Conte a adăugat că măsurile, ce intră în vigoare marți, au scopul de a îi proteja pe membrii cei mai fragili ai societății.

Citește și: Măsuri pentru 'starea de URGENȚĂ' provocată de coronavirus în Japonia: Clădiri CONFISCATE și folosite drept spitale de autorități

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.