Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Supermodelul brazilian Adriana Lima, primul ambasador FIFA Global Fan Ambassador. Gianni Infantino: 'Ea trăieşte şi respiră fotbal'

adriana lima

FIFA a anunţat că Adriana Lima, supermodel brazilian, actriţă şi femeie de afaceri, unul dintre cele mai de succes modele din toate timpurile, a fost numită drept primul ambasador FIFA Global Fan Ambassador.

„Când ajungi să o întâlneşti pe Adriana, simţi imediat căldura şi bunătatea ei şi cât de pasionată este despre jocul nostru”, a declarat preşedintele FIFA, Gianni Infantino. „Ea trăieşte şi respiră„ Futebol ”şi de aceea poate fi o legătură excelentă între FIFA şi fani din întreaga lume.”

În acest rol de ambasador al fanilor FIFA Global, Adriana Lima va dezvolta, promova şi participa la mai multe iniţiative globale care implică fani din întreaga lume, scrie news.ro.

„Venind dintr-un mediu mai mult decât modest şi fiind fan al fotbalului, sunt foarte recunoscătoare şi onorată că am fost aleasă de FIFA pentru a fi primul ambasador Globan Fan şi că pot beneficia de o astfel de platformă pentru a ajuta fanii să se apropie şi mai mult de joc", a afirmat Adriana Lima.

În calitatea ei de ambasador FIFA Global Fan, Adriana Lima va prezenta premiul FIFA pentru suporteri la gala FIFA Football Awards, de luni seară, de la Paris.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.