Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Suporterii U Craiova îl acuză pe Mihai Rotaru că a simulat dorința de a-l aduce pe Bergodi la club

www.gsp.ro
Cristiano Bergodi

Acțiunile pe care Mihai Rotaru și oamenii săi din club le-au făcut după plecarea lui Victor Pițurcă au lăsat de înțeles tot mai mult că patronul oltenilor nu i-a vrut cu adevărat la Craiova pe Edi Iordănescu și Cristiano Bergodi, potrivit Mediafax.

Tot mai mulți suporteri ai formației patronate de Mihai Rotaru consideră acum că afaceristul le-a aruncat doar praf în ochi fanilor, întrucât de la bun început l-a vrut ca înlocuitor al lui Victor Pițurcă la Craiova doar pe omul său de încredere, Corneliu Papură. ProSport notează că negocierile dintre Cristiano Bergodi și reprezentanții lui Mihai Rotaru, Sorin Cârțu și Marcel Popescu, asta pentru că finanțatorul oltenilor nu a vorbit deloc cu antrenorul italian.

Citește și: Nebunie în Ministerul de Interne! E bătaie

Doleanțele finanțatorului clubului din Bănie către Bergodi au fost făcute doar prin intermediul celor doi oficiali ai Craiovei amintiți mai sus. Mihai Rotaru i-a transmis fostului antrenor al lui Voluntari, prin Cârțu și Popescu, că dorește ca acesta să îi accepte în staff-ul său pe Papură și Blejan. Din cel moment negocierile s-au îngreunat, deoarece Bergodi a pus și el unele condiții. Italianul a dorit ca patronul oltenilor să îi accepte în staff-ul tehnic și pe oamenii cu care a lucrat la Voluntari.

Citește și: Traian Băsescu dă semnalul serii: Atrag atenția

Astfel că, pe lângă Corneliu Papură și Cornel Blejan, Cristiano Bergodi ar fi dorit ca din staff-ul său să mai facă parte Luigi Ciarlantini, Renzo Rosi și Ionel Colonel. Însă, Cârțu și Popescu i-au transmis acestuia că Mihai Rotaru îl acceptă în staff tehnic doar pe Luigi Ciarlantini. Auzind acesta, Bergodi le-a spus celor doi oficiali olteni că nu i se pare normal acest lucru, atât timp cât Rotaru i-a acceptat lui Mangia nouă membri în staff, iar lui Pițurcă cinci.

Italianul le-a mai zis partenerilor săi de dialog că el nu poate să garanteze că se bate la titlu cu doar un singur om de al său de încredere alături, iar dacă Rotaru nu îi acceptă pe toți oamenii săi cu care a lucrat la Voluntari, atunci negocierile dintre cele două tabere nu au cum să ajungă la un numitor comun.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.