Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURPRIZĂ: Pe cine vrea Trump ca ambasador al Marii Britanii la Washington. Răspunsul Londrei

time.com
donald trump

Donald Trump, presedintele-ales al SUA, a scris recent, pe contul sau de Twitter, ca mai multe persoane ar dori ca Nigel Farage, fostul lider al UKIP, sa devina ambasadorul Marii Britanii in SUA. Decizia a fost salutata de proaspatul ales in functia de presedinte al Americii.

"Multi oameni ar dori sa-l vada pe Nigel Farage in pozitia de ambasador al Marii Britanii in SUA. Ar face o treaba pe cinste," a scris Trump pe contul sau de Twitter.

Citesti si: PRIMA mișcare GEOPOLITICĂ luată de Donald Trump în prima zi de mandat

Farage a fost unul dintre principalii lideri aflati in spatele referendumului care a avut loc acum cateva luni prin care britanii au decis ca tara lor sa iasa din UE.

Reuters scrie ca Farage a tinut un discurs de sustinere a candidatului Donald Trump, in SUA, in timpul campaniei electorale pentru alegerile prezidentiale, si l-a vizitat pe noul presedinte dupa castigarea alegerilor. Farage a declarat, in urma intalnirii cu Trump, ca Brexitul a adus o infinitate de noi posibilitati de dezvoltarea pentru Marea Britanie, precizand ca tara sa ar trebui sa inceapa aceasta noua etapa a existentei sale alaturi de America lui Donald Trump.

Marea Britanie a anuntat insa ca locul de ambasador la Washington nu este vacant, si ca britanicii au deja un foarte bun ambasador acolo.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.