Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Surpriză în Liga Campionilor - Echipa lui Stanciu obține un egal pe Camp Nou

www.sport.ro
Nicușor Stanciu Sparta Praga

Slavia Praga, echipa la care este legitimat fotbalistul român Nicolae Stanciu, a obținut un rezultat mare marți seară, în Liga Campionilor. Echipa din Cehia a remizat, scor 1-1, pe terenul Barcelonei, potrivit mediafax.

Slavia a făcut un meci bun în Spania, deși Ernesto Valverde Tejedor a aliniat cel mai bun ”11” pe care îl avea la dispoziție. Practic, din lot a lipsit un singur jucător important, atacantul Luis Suarez, dar Barcelona nu a reușit să treacă de reduta cehilor. Chiar dacă nu a pus prea multe probleme pe fază ofensivă, echipa lui Stanciu s-a apărat exemplar în defensivă; i-a blocat pe Messi, Dembele și Griezmann.

Singura ocazie importantă a Slaviei i-a aparținut chiar lui Nicolae Stanciu. Românul a fost servit ideal, în careu, de Peter Olayinka, dar șutul său a lovit un coechipier și s-a dus pe lângă poartă. Mijlocașul a început ca titular meciul și a fost schimbat în minutul 63.

În urma acestei remize, Barcelona acumulează 8 puncte și este pe primul loc în Grupa F, în timp ce Slavia Praga este pe ultimul loc, 4, cu două puncte.

Clasamentul Grupei F:

1. Barcelona – 4 meciuri; 8 puncte

2. Inter – 3 meciuri; 4 puncte

3. Dortmund – 3 meciuri; 4 puncte

4. Slavia – 4 meciuri; 2 puncte

Într-un alt meci disputat marți de la ora 20:00, Red Bull Leipzig a câștigat cu 2-0 duelul cu Zenit Sankt Petersburg, din deplasare. Golurile au fost marcate de Diego Demme (minutul 45+5) și Marcel Sabitzer (minutul 63).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.