Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURPRIZA în PNL Caraș-Severin: La Convenția Națională îl vom susține pe Cristian Bușoi

pnl.ro
pnl sigla

Convenția Națională a Partidului Național Liberal (PNL) se apropie cu pași repezi. Se fac calcule peste calcule pentru unul sau altul din cei doi candidați rămași în cursă: Cristian Bușoi și Ludovic Orban. Multe din organizații sunt încă indecise, iar altele despre care se spunea că sunt într-o anumită tabără anunță că de fapt prin vot s-a decis pentru un alt candidat.

Vestea lunii pentru români: Ce venituri NU vor fi impozitate

Este și cazul PNL Caraș-Severin despre care se spunea că va merge in corpore pe mână lui Ludovic Orban. Numai că surpriză - prin vot aproape în unanimitate organizația a decis să meargă de partea lui Cristian Bușoi. Șeful organizației a explicat votul pentru stiripesurse.ro:

Conducerea Filialei PNL Caras Severin a decis cu aproape unanimitate de voturi sustinerea lui Cristian Busoi. Amandoi candidatii sunt prietenii nostrii, sunt foarte buni, nu a fost usor sa decidem, dar am optat pentru cel sub 40 de ani.

Este tanar, a crescut odata cu generatiile de dupa 1989, are experienta in partid, este un bun diplomat, are performanta in administratie si a facut politica europeana la cel mai inalt nivel.”, a declarat senatorul Marcel Vela pentru stiripesurse.ro, președintele PNL Caraș-Severin.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.