Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURPRIZĂ la audieri: conflict în PNL / Ministru, certat de un coleg deputat că 90% din bani merg la PSD

Facebook
pnl

Deputatul PNL de Bacău Ionel Palăr a declarat, marti, vizibil deranjat, la audierea ministrului Dezvoltarii, Ion Stefan (PNL), ca in judet 90% din fondurile PNDL merg catre PSD si ca ministrul desi a promis ca rezolva situatii punctuale, nu a facut-o. Este primul repros pe care il face un liberal la adresa guvernului de cand au inceput audierilor ministrilor, criticile venind pana acum doar de la restul partidelor.

„Exista frustarea ca pe toate listele cu PNDL 1 si 2, 90% din alocarile de fonduri sunt pentru PSD. Avem un caz, Olanesti, descalificat printr-o hartie primita de la CJ Bacau prin care s-a spus ca are finantare de la MDRT. In raealitate nu avea.  Am fost la dvs in audienta, nu ati rezolvat inca aceasta problema. Va spun aici public: veti continua sa alocati fonduri in ordinea solicitarilor? Cand veti rezolva problema de la Comănești?”, i-a zis deputatul PNL propriului ministru, vizibil deranjat.

„Toate platile au fost facute in ordinea venirii cererilor”, s-a justificat ministrul in fata colegului sau deputat PNL.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.