Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Surpriză la Bacău: Viziteu de la USR a trecut peste Necula

sondaj

Lucian Viziteu, candidatul USR+PLUS - PNL a trecut pe primul loc în intențiile băcăuanilor, când mai este doar o lună până la data alegerilor locale, relevă un sondaj CATI realizat la cererea lui Sergiu Sechelariu.

Conform sondajului, Viziteu se bucură de 25.1% din intențiile de vot și este urmat de primarul în funcție, Cosmin Necula (Pro România), care a scăzut la 24.7%. Pe următoarele locuri se află Sorin Umbrărescu (PSD-PPUSL) cu 17.6%, Sergiu Sechelariu (Independent) cu 14.7%, Dragoș Ștefan (PMP) cu 4.4%, Constantin Scripat (ALDE) cu 3.2% și Cristinel Manolache (PER) cu 3.1%. Restul candidaților se află la mai puțin de trei procente.

Cifrele bune obținute de Viziteu se datorează susținerii lui de către PNL, iar analiștii estimează că procentele lui vor crește pe măsură ce vestea că este susținut de PNL va ajunge la electoratul liberal. Este de așteptat ca liberalii să-l voteze pe Viziteu, un liberal autentic care a vorbit mereu frumos despre PNL și care are o relație foarte bună cu Ludovic Orban. De altfel, Orban s-a implicat personal în negocierile de la Bacău și le-a cerut colegilor lui să-l susțină pe Viziteu.

Cifrele sunt cu atât mai spectaculoase cu cât datele din ultimele sondaje de la Bacău îl dădeau favorit clar pe Cosmin Necula. Candidatul Pro România a pierdut însă din intenția de vot după intrarea în cursă a lui Umbrărescu și a lui Sechelariu, două persoane extrem de cunoscute în Bacău.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.