Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Surpriză mare la Roland Garros: Liderul mondial, Andy Murray, eliminat în semifinale

Andy Murray

Stanislas Wawrinka s-a calificat vineri pentru a doua oară în finală la Roland Garros, al doilea turneu de Mare Șlem al anului, învingându-l în cinci seturi, 6-7 (6/8), 6-3, 5-7, 7-6 (7/3), 6-1, în 4 ore și 34 minute de joc, pe britanicul Andy Murray, nr. 1 mondial, deținătorul titlului, conform Agerpres.

Wawrinka (32 ani), nr. 3 mondial, a câștigat titlul la Roland Garros în 2015. Duminică, în finală, Wawrinka va juca împotriva câștigătorului din semifinala care îi opune pe spaniolul Rafael Nadal, nr. 4 mondial, de nouă ori câștigător la Roland Garros, și austriacul Dominic Thiem, nr. 7 mondial.

Învingător în Openul Australiei în 2014 și la US Open în 2016, elvețianul va încerca să-și păstreze invincibilitatea în finalele turneelor de Mare Șlem. În fața lui Murray, Wawrinka a reușit 87 de lovituri câștigătoare, cu prețul a 77 de greșeli neforțate. ''Am fost ezitant la încheierea primului și celui de-al treilea set, dar simțeam că pot să preiau din nou controlul. Andy te face întotdeauna să joci o minge în plus, pune stopuri și te determină să joci prost'', a comentat Wawrinka în fața spectatorilor de pe Central, care l-au susținut de la un capăt la altul al meciului. ''Cu o ambianță ca asta, nu poți decât să dai totul. Este incredibil să pot juca din nou o finală aici'', a adăugat el.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.