Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURPRIZĂ Marian Vanghelie dezvăluie cu cine ar vrea să colaboreze la Primăria Capitalei dacă va câștiga alegerile din Sectorul 5

Vanghelie

Marian Vanghelie a declarat luni, la B1 Tv, că, dacă ar câștiga alegerile la Primăria Sectorului 5, ar vrea să colaboreze la Primăria Capitalei cu Călin Popescu Tăriceanu.

A început războiul rece între SUA și China: fost ofițer CIA, arestat pentru spionaj în favoarea Beijingului

”Din candidații pentru Primăria Capitalei, Marian Vanghelie cred că ar vrea să colaboreze cu Călin Popescu Tăriceanu (...) Eu am realizat lucruri foarte mari pe guvernarea domnului prim- ministru Călin Popescu Tăriceanu. Am reușit să iau credite, să pot să termin apa, canal și asfalt, și m-a susținut domnul Călin Popescu Tăriceanu. Și m-au susținut și doi miniștri de Finanțe”, a declarat el.

Reamintim că, Marian Vanghelie și-a depus, luni, candidatura pentru funcția de primar al Sectorului 5. În acest context, Vanghelie a vorbit despre ce a făcut ca primar în mandatele anterioare, precizând că a terminat 600 de blocuri, a făcut 700 de străzi, ”a terminat tot învăţământul” şi a reabilitat parcurile din Sector. De această dată, el susține că se așteaptă să obțină 51% dintre voturile locuitorilor din Sectorul 5.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.