Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Surpriză totală - Șase țări UE vor avea reprezentanți la inaugurarea noului mandat al lui Putin deși UE nu a recunoscut alegerile din Rusia

Putin

Radio Svoboda a aflat care șase state membre UE își vor trimite diplomații la „inaugurarea” lui Vladimir Putin, dar un stat s-a răzgândit în ultimul moment, notează  „Radio Liberty”.

Conform listei primite de publicație, la inaugurarea lui Putin vor asista diplomați din Franța, Grecia, Cipru, Malta, Ungaria și Slovacia.

Potrivit RS din cercurile diplomatice ale Uniunii Europene, din seara zilei de 6 mai, Belgia nu avea de gând să-și trimită reprezentantul la acest eveniment. Cu toate acestea, dimineața a devenit cunoscut faptul că țara nu va participa la ceremonie.

Reuters a raportat în seara zilei de 6 mai că șapte țări, inclusiv Franța la nivel de ambasador, plănuiesc să participe la inaugurarea lui Putin.

Vă reamintim: Ministerul Afacerilor Externe al Ucrainei a declarat că nu văd niciun motiv să-l recunoască pe șeful Kremlinului, Vladimir Putin, drept președinte ales democratic și legitim al Rusiei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.